BYT KPT. JAROŠE | Brno | realizace 2014 (obývací pokoj bude dokončován postupně)

Návrh obývacího pokoje a atypické vestavné skříně, kde hlavním požadavkem zadavatele bylo, aby skříň v předsíni nevypadala těžkopádně a průchod do obývacího pokoje nepůsobil jako tunel - návrh truhláře takový byl, klientovi se nezamlouval a proto se obrátil na mě. "Tunelu" jsme se vyhnuli začleněním botníku a věšáku místo standartní hloubky skříně. V zájmu zachování jednoduchosti a vzdušnosti prostoru jsme zvolili bílou barvu skříně. Barevné i funkční propojení s obývacím pokojem, respektive zbytkem interiéru, vytváří vložený prvek z dubové dýhy, který v průchodu přechází v policový díl na druhé straně příčky.

V obývací části je dokončená knihovna podle našeho návrhu. Ostatní zařizovací prvky, včetně doplňků, bude majitel dodělávat postupně, viz. vizualizace.


Komentář klienta:
"Nápaditost a dobrý vkus Marka Svobody daly interiéru našeho nově rekontruovaného bytu jednoduchý, moderní a přitom útulný ráz. Komunikace s ním byla vždy velice příjemná a rychlá. Byl otevřený našim připomínkám, vždy vstřícný a ochotný."